imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Apple Watch

Ziua Pământului: Apple Watch ți-a pregătit o nouă provocare


Așa cum ne-am obișnuit în 2017 și 2018, Apple a lansat o nouă provocare pentru fanii Apple Watch de Ziua Pământului. Dacă alegi să faci mai multă mișcare pe 22 aprilie poți câștiga bine-meritata insignă.

Știm că Apple face tot posibilul pentru a-și reduce impactul asupra mediului înconjurător și că încearcă să aibă un proces de fabricare a produselor cât mai prietenos cu mediul. Nu-i deloc surprinzător că a fost desemnată cea mai verde companie tech.

Gigantul din Cupertino încearcă să ajute consumatorii să fie conștienți de importanța mediului. Prin urmare, nu ar fi putut să uite tocmai Ziua Pământului. Anul trecut am alcătuit o listă cu informații despre această zi.

Ziua Pământului

Activistul pentru pace John MecConnell. MecConnell a propus ideea de a avea o Zi a Pământului în cadrul Conferinței UNESCO din 1969

Lucrurile nu s-au schimbat mult față de ultimii doi ani. Un antrenament de 30 de minute îți va aduce de această dată râvnita insignă. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi antrenamentul pe data de 22 Aprilie în orice aplicație sincronizată cu Health app.

Este cea de-a treia provocare din acest an. De Valentine’s Day, am avut deja ocazia să câștigăm o insignă alergând după persoana iubită. Iar, de Ziua Internațională a Femeii, am putut câștiga destul de ușor o nouă insignă.

Ai toate insignele de până acum?

Descoperă ofertele iSTYLE.

aws4
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.