imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A zecea versiune beta a iOS 11 a sosit!


Mai sunt cinci zile până la evenimentul din 12 septembrie și Apple încă lucrează din greu. De data aceasta, au lansat o nouă versiune beta, cea de-a zecea. Sistemul iOS care a fost testat și perfecționat poate cel mai mult din istorie este aproape de a fi terminat.

iOS 11 conține o mulțime de caracteristici noi, inclusiv noile File Manager și Drag & Drop, o interfață multitasking, un centru de control personalizabil și un Dock dedicat pentru iPad. Am scris deja un articol despre motivele pentru care ar trebui să mai așteptați până să faceți actualizarea dispozitivelor dvs. Odată cu lansarea primei versiuni beta publice, am dedicat două articole în care am detaliat modul în care puteți instala acum beta-ul public de iOS 11 pe iPhone-ul dvs. și celălalt despre cum puteți reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare.

Niciodată înainte de iOS 11 nu a existat un iOS care să aibă la fel de multe versiuni beta ca acesta. Bineînțeles, asta face ca pe măsură ce ne apropiem de lansarea versiunii finale să nu prea mai apară multe schimbări vizuale cu adevărat impresionante. Acum Apple mai face doar ultimele “reglaje” și mai repară câteva bug-uri. Acesta este și cazul acestei noi versiuni beta. De altfel puteți ghici acest lucru și din dimensiunea pachetului acestei actualizări care nu s-a schimbat cu mult față de versiunea anterioară.

Schimbările sunt atât de minore încât nici nu vom mai scrie o listă a noilor caracteristici. Cei care au testat deja noua versiune spun că sistemul a devenit oarecum mai rapid. În afară de asta, până și cel mai atent dezvoltator, cel care a descoperit o mulțime de detalii ale viitorului iPhone 8 în codul iOS, Guilherme Rambo, a spus că a observat câteva modificări în cod, dar că nu sunt semnificative.

În ceea ce privește viitorul, următoarea actualizare va fi foarte probabil lansarea versiunii Golden Master, deși nu ar fi deloc surprinzător dacă o altă actualizare de dimensiuni mici va apărea înaintea GM.

Ca de obicei, este și o versiune beta pentru public, versiunea a noua, care este de asemenea disponibilă pentru descărcare alături de beta-ul pentru dezvoltatori.

sursa: Macrumors

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.