imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Yey, s-ar putea să primim o mașină Apple!


Tocmai când au dispărut toate speranțele despre o mașină Apple, ca rezultat al Proiectului Titan, când un ziar din China a publicat câteva informații interesante.

Speranța moare ultima – este o vorbă. Și se pare că este adevărată și pentru proiectul secret de a construi o mașină Apple, Projectul Titan. Conform știrilor de până acum, se părea că Apple ne-a ucis și ultima urmă de speranță.

Cele mai interesante și mai recente știri despre proiectul Titan au fost cele conform cărora acesta ar fi un cod pentru proiectul de dezvoltare a unui software de auto-pilot, care s-ar afla în curs de testare pe autostrăzile din SUA cu permisiunea autorităților locale. Nu ar fi prea rău, dar o mașină reală ar fi și mai interesantă. Săraci designeri au făcut atât de multe randări spectaculoase ale posibilei mașini încât au reușit să stârnească curiozitatea publicului.

Mă pregătesc să-mi obțin permisul de conducere și, după sute de teste cu întrebări plictisitoare, am avut o singură imagine în fața ochilor … într-o zi am să merg la birou cu ceva de genul ăsta. Aceste idei au dispărut. Aparent. Cu toate acestea, știrile recente arată că proiectul nu s-a terminat încă.

Potrivit ziarului Yicai Global, Apple negociază cu chinezii de la CATL, care este cel mai mare producător de baterii din țară. CATL oferă soluții globale pentru vehicule electrice (EV) și sisteme de stocare a energiei (ESS), precum și sisteme de gestionare a bateriilor (BMS). Anul trecut, ei și-au triplat capacitatea de producție pentru a atinge 50 GWh până în anul 2020. Prin urmare, ar putea deveni cea de-a doua mare companie de pe această piață după Tesla.

Pare destul de rezonabil ca Apple să aibă negocieri cu CATL despre un posibil parteneriat pentru proiectul de mașină Apple și nu despre autonomia redusă a bateriei iPhone-ului 6s la temperaturi joase. Este puțin probabil ca software-ul de auto-pilot să aibă nevoie de o baterie.

sursa: 9to5mac

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.