imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

WWDC 2019: au fost prezentate un monitor 6K și noul Mac Pro


Apple ne-a uimit cu adevărat cu puternicele dispozitive prezentate aseară, care au fost destul de neglijate în ultima vreme. Doamnelor și domnilor, vă prezentăm ultimele noutăți de la evenimentul WWDC 2019: monitor 6K profesionist și noul Mac Pro.

În procesul de design al noului Mac Pro, inginerii de la Apple s-au concentrat pe performanță, fără să facă niciun fel de compromis. Astfel, au reușit să obțină un impresionant dispozitiv flagship, o adevărată uzină de calcul.

Noul Mac Pro poate fi echipat chiar și cu procesoare Intel Xeon 28-core și o memorie de sistem de până la 1.5 terra. La aceste informații se adaugă și alte specificații care sunt tot atât de incredibile. Rezultatul final: dispozitivele Mac Pro vor putea reda trei stream-uri video 8K RAW sau 12 stream-uri 4K…

Cu toate astea, pentru cei interesați, vestea bună e că inițial se poate cumpăra configurația de bază, care poate fi îmbunătățită ulterior.

Cu toate astea, marile studiouri vor trebui să ia în calcul o factură ceva mai mare la energia electrică. Noul Mac Pro va veni echipat cu o sursă de 1.4 kW. De asemenea, se va putea achiziționa și un rack special. Aa, și era să uităm de posibilitatea de a cumpăra roți, pentru a muta dispozitivul mai ușor.

Monitor 6K profesionist „acasă”

Se știa deja că Apple se va întoarce la propriile monitoare și că urmează să fie lansat un astfel de monitor 6K. Însă așa cum era de așteptat, Apple a reușit din nou să depășească așteptările:

  • Display Retina 6K de 32” cu o rezoluție de 6016 x 3384 pixeli și un color depth de 10 biți.
  • Luminozitate de 1000 nit
  • O rată de contrast de 1 000 000:1
  • Un unghi de vizualizare de 20 de ori mai bun decât un LCD clasic.
Noul monitor 6k Apple.

Noul monitor 6K ce poartă numele de Pro Display XDR se potrivește ca design cu noul Mac Pro. Desigur, în ambele cazuri, designul cu perforații a fost ales în special pentru a eficientiza procesul de răcire. În primul rând, dispozitivul este dedicat profesioniștilor din industria foto/video. Ba chiar se pot monta 6 astfel de displayuri la un singur Mac Pro. Astfel, vei putea afișa simultan 120 de milioane de pixeli.

Avem așadar de-a face cu două produse profesionale de cea mai înaltă calitate. În săptămânile ce urmează vom scrie o mulțime de articole uluitoare pe baza testelor!

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.