imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Wow! Vom avea o versiune completă a Photoshop pentru iPad


Se pare că Adobe urmează să anunțe introducerea unei versiuni complete a Photoshop pentru iPad.

Photoshop nu mai are nevoie de nicio prezentare, programul de editarea a fotografiilor este pe piață de 30 de ani. Cu toate acestea, Adobe s-a adaptat cu greu la cele mai noi tendințe. Practic, au reușit să rateze revoluția tabletelor, și chiar este păcat, din moment ce acest software ar fi perfect pentru tablete.

Adobe a lansat o versiune completă pentru PC și Mac, însă pentru iOS a lansat doar o versiune mai slabă numită Photoshop Express. Cei de la Adobe nu credeau că are sens să creeze o versiune completă din moment ce alte programe precum Affinity Photo erau concepute pentru a se adapta perfect specificațiilor dispozitivelor iOS. Nu știm dacă a fost cea mai bună decizie, mai ales că mulți utilizatori de iPad au ales să folosească Affinity și pe Mac, renunțând la Photoshop.

Se pare că Adobe a învățat din această greșeală și a dezvoltat o versiune completă a Photoshop pentru iPad, pe principiul mai bine mai târziu decât niciodată. Un raport întocmit de Bloomberg preconizează că Adobe va anunța lansarea unei versiuni complete a Photoshop pentru iPad în luna octombrie a acestui an, iar software-ul va fi lansat în 2019. Scott Belsky, Chief Product Officer pentru Adobe Creative Cloud, a confirmat faptul că va exista o versiune completă cross-platform a Photoshop, dar nu a oferit mai multe detalii despre data lansării.

Dacă fac lucrurile ca la carte, Adobe ar putea recâștiga câțiva utilizatori.

Sursa: The Verge

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.