imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Wow! Apple Music a depășit Spotify în SUA


După introducerea sa, Apple Music, serviciul de straming pentru muzică lansat de Apple, a început să cucerească piața rapid, mai ales în SUA. Se pare că serviciul a reprezentat un real succes, iar acum produsul Apple a depășit concurența.

Desigur, nu avem datele exacte care să confirme această știre, din moment ce avem acces doar la informațiile oferite de furnizorul serviciului Apple Music. De această dată, am fost informați de o sursă  care a vorbit cu Digital Music News.

Sursa a dezvoltat informațiile într-un mod destul de vag pentru a-și păstra astfel anonimatul, dar a afirmat totuși că atât Apple Music, cât și Spotify au fiecare mai mult de 20 de milioane de abonați în SUA, adăugând că serviciul oferit de Apple a reușit să preia conducerea la acest capitol, având un avans destul de mic.

Totuși, această știre nu ar trebui să ne surprindă. Apple Music a avut succes chiar de la lansare, mai ales în SUA, și s-a dezvoltat rapid, într-un timp scurt, mai ales datorită perioadei gratuite de testare de 3 luni care a fost intens promovată.

În februarie, The Wall Street Journal afirma că în SUA, serviciul Apple atrăgea noi abonați mai rapid de la o lună la alta (5%), decât Spotify (2%). Atunci, jurnaliștii au calculat și au concluzionat că Apple Music va reuși cu siguranță să-și învingă rivalul. Se pare că a reușit.

Sursa: MacRumors

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.