imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

watchOS 5: Schimbă ordinea pictogramelor din Control Center


Din păcate, funcțiile nedorite nu pot fi eliminate din Control Center, dar poți totuși modifica ordinea, în funcție de preferințele tale.

Apple nu a fost niciodată o companie care permite utilizatorilor să își personalizeze dispozitivele după bunul plac. Nu și-au ascuns niciodată ideile legate de control, în fond, nu ai nicio șansă să îți pui propriul fundal pe iPhone.

Interfața a fost strict reglementată și pentru Control Center până la versiunea iOS 11, când s-a decis că putem fi lăsați să ne organizăm pictogramele. Ei bine, acest lucru nu este chiar adevărat pentru Control Center-ul Apple Watch, cel puțin pentru moment, căci nu ni se permite să ștergem pictograme, însă cu ajutorul watchOS 5 vom putea rearanja ordinea pictogramelor. Un adevărat pas înainte…

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a personaliza Control Center-ul în watchOS:

  • Trebui să ajungi la Control Center prin deplasarea în sus pe afișajul Apple Watch de pe Watch Face.
  • Derulează în jos până la capăt.
  • Selectează “Editare”.
  • În timp ce pictogramele Control Center oscilează în sus și în jos, folosește un deget pentru a scoate o pictogramă din poziția sa și apoi trage-o pe o nouă poziție.
  • Când ești gata, apasă pe “Done”.

Gata cu magia pentru ziua de azi, bucură-te acum de această noua “revoluție” – a durat mulți ani pentru ca acest lucru să fie, în sfârșit, posibil.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.