imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Vor apărea oare displayurile incasabile?


Samsung, producătorul displayului OLED cu care e echipat iPhone X, a anunțat că a inventat un display incasabil pentru smartphone. Noua invenție ar trebui să reziste la căderi de la o înălțime de 2 metri.

Samsung a emis un comunicat de presă în care anunță că a dezvoltat un display incasabil, și că brevetul e deja validat de Underwriters Laboratories. Această invenție a rezistat la 26 de căderi repetate de la o înălțime de 1.8 metri. De asemenea, noului display i-a fost testată cu succes rezistența la temperaturi extreme (înalte și scăzute).

Comunicatul de presă afirmă că deasupra suprafeței OLED se află un strat separat de sticlă ce protejează la rândul său ecranul de cele mai urâte căzături. Principala țintă pentru noua descoperire este smartphone-ul, dar potrivit celor de la Samsung, pe viitor selecția lor va cuprinde noi componente flexibile pentru tablete, console și mașini.

Cel mai probabil, noua invenție va fi implementată întâi pe noile dispozitive flagship Galaxy, dar pentru că Samsung e cel mai mare furnizor de displayuri OLED pentru Apple, e posibil ca noua tehnologie să fie curând disponibilă și pentru următoarele modele de iPhone.

Misterios, nu-i așa?

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.