imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Vom putea redimensiona butonul Home pe iPhone 8


Firmware-ul HomePod-ului ne-a dezvăluit un alt mic detaliu datorită faptului că Apple a publicat din greșeală codul. Nu numai că iconicul butonul Home va dispărea complet, în forma sa fizică, de pe modelul full-screen, dar vom putea, de asemenea, să-l redimensionăm, în cazul în care Apple nu se va răzgândi în legătură cu această soluție.

Abia putem ține pasul cu informațiile despre iPhone 8 care au tot apărut în ultima săptămână. Acum știm aproape totul despre specificațiile hardware, iar unele linii de cod noi și interesante au fost găsite din nou în firmware-ul HomePod-ului. Încă din februarie de când Kuo a făcut aluzie la faptul că partea inferioară a telefonului va fi ocupată de o bară de funcții (un fel de Touch Bar pentru iPhone), această soluție a a apărut în aproape toate machetele și randările de concept. Nu putem vedea exact de acum în cod dacă acest lucru se va întâmpla sau nu, dar știm că butonul Home va fi redimensionabil. Cu toate acestea, nu își va putea schimba culoarea.

Motivul pentru care acest lucru este atât de interesant este faptul că toate aplicațiile care rulează în spatele butonului vor avea fiecare o schemă diferită de culoare, deci ar fi logic ca și butonul Home să-și schimbe culoarea pentru a obține cel mai bun contrast. În mod logic, segmentul din partea de jos va fi o zonă fixă, iar butoanele de navigare care până acum se aflau în partea de sus (cum ar fi butonul back) se vor regăsi pe butonul Home. Întreaga zonă va funcționa similar Dock-ului. Apar periodic întrebări despre insula camerei dar putem fi siguri că pictogramele de stare se vor afla pe cele două laturi ale acesteia. Cu toate acestea, este încă neclar unde va fi plasat ceasul.

sursa: 9to5mac

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.