imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Vlogging pe Instagram – IGTV va fi lansat mâine


Instagram este în plină evoluție și va introduce o funcție nouă. Aplicația, al cărei scop inițial era să permită utilizatorilor să partejeze fotografii, își îmbunătățește acum posibilitățile oferite celor pasionați de conținutul video. Funcția care va fi lansată în următoarele zile va oferi posibilitatea transformării unui cont într-un mic canal de YouTube.

Chiar și acum, dacă vrei să cauți ceva pe Instagram, în afară de fotografii, vei descoperi și mult conținut video. Aici intră în scenă și IGTV, care oferă posibilitatea de a crea un conținut asemănător celui de pe YouTube. IGTV va acorda mai multă libertate creatorilor de conținut, permițându-le utilizatorilor să decidă ce fel de conținut doresc să publice folosind această funcție.

În prezent, algoritmul Facebook și Instagram afișează videourile înainte fotografiilor în feed, astfel că este posibi ca IGTV să devină atât de popular întcât să se transforme într-o aplicație independentă.

IGTV le-ar putea face viața mai ușoară influencerilor. Totuși IGTV nu a fost conceput pentru a rivaliza cu HBO sau Netflix, ci se va axa pe conținutul video tipic pentru Social Media și YouTube. Conținutul video va putea depăși 60 de secunde acordând mai multă libertate utilizatorilor. Lansarea IGTV este așteptată mâine.

 

Sursa: TechCrunch

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.