imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iPhone XS

Câțiva vloggeri norocoși au primit noile iPhone-uri pentru review


Anul trecut, am trecut în revistă reacțiile celor mai vizibili influenceri față de iPhone X. Iată-i din nou la lucru și anul acesta. Vă prezentăm câteva clipuri video cu reacțiile acestora când au deschis prima oară cutia noilor dispozitive. Vizionare plăcută!

Pe 12 septembrie, Apple a prezentat noile dispozitive iPhone XS, XS Max și XR – în jurul cărora se crease deja un nor de zvonuri și bârfe. Modelele din seria S vor apărea pe piață în scurt timp.

Marques Brownlee

Vloggerul cu aproximativ 7 milioane de abonați a primit un iPhone XS Max de 512GB și un XS pe culoarea gold. În timpul prezentării, vloggerul prezintă și imaginile de fundal exclusive pentru modelele XS.

Jonathan Morrison

În următorul video de „unboxing” vedem că poziția încărcătorului și a căștilor EarPods e inversată în cutiile noilor iPhone-uri. Nu știm dacă în spatele acestei descoperiri se află vreun mister anume sau dacă are vreo însemnătate sau nu.

Johnatan a împărtășit cu noi și primele impresii create de sistemul de recunoaștere facială, despre care spune că  super-rapid. În opinia lui, acesta este mai rapid decât versiunea precedentă, cu care a fost lansat modelul de anul trecut. Funcția e mai rapidă pe noile dispozitive și funcționează impecabil chiar și atunci când nu avem prea multă lumină.

iJustine

Bine-cunoscuta iJustine a luat foarte în serios compararea diferitelor nuanțe de gold cu care a fost lansat iPhone-ul de-a lungul timpului. Ea crede că nuanța modelului iPhone 8 de anul trecut e mult mai apropiată de nuanța noilor modele, comparativ cu nuanțele celorlalte modele mai vechi. iJustine prezintă și câteva noi huse de piele Apple.

Așa cum se poate vedea, dispozitivele arată fantastic. E doar o chestiune de gust dacă preferi  modelul gold sau nu.

Dacă îți plac aceste noi comori și ți-ar plăcea să fii la curent cu stocurile disponibile, tot ce trebuie să faci e să-ți manifești interesul înregistrându-te pe pagina iSTYLE. Apoi trebuie doar să selectezi butonul „SUNT INTERESAT”.

Înscrie-te acum!

Află mai multe: Standardul LTE de pe iPhone XS bate recordul de viteză | Vezi ce poate camera de pe noile modele XS

ipadpro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.