imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Apple Watch salvează vieți.

Istorisiri adevărate cu vieți salvate de Apple Watch | VIDEO


În cele mai recente spoturi publicitare Apple, oamenii istorisesc întâmplări din care au scăpat cu viață datorită Watch-ului.

Ieri, Apple a publicat două noi spoturi publicitare pe propriul canal de YouTube. Acestea sunt extraordinare nu prin exagerările de marketing, ci prin autenticitatea lor. Personajele principale sunt oameni obișnuiți care povestesc împrejurările în care Apple Watch le-a salvat viața.

O mamă care a supraviețuit unui accident de mașină; un kite-surfer care a avut timp doar cât să-și notifice fiul; un băiat de 13 ani cu semne de atac cardiac și o altă persoană care a fost alertată de apariția unei tromboze venoase.

Într-un alt spot publicitar, Michael Jackson (nu, nu acela), care suferă de paralizie cerebrală, a povestit o situație în care Apple Watch l-a salvat de la o septicemie ce-i putea pune viața în pericol.

De când a fost lansat Apple Watch, s-au adunat o mulțime de povești de la oameni a căror viață a fost salvată. Cu toate astea, acum e pentru prima dată când Apple scoate în evidență câteva dintre ele.

De-a lungul anilor, caracteristicile Watch-ului au fost îmbunătățite printr-o mulțime de noi funcții capabile să-ți salveze viața în diferite situații. Noile funcții de detectare a căderilor și EKG vor fi doar vârful icebergului. Acestea vor permite dispozitivului să fie și mai competent în domeniul sănătății.

Vezi oferta de produse iStyle!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.