imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Video 4K la 60 fps cu camerele din față și din spate, de ce nu?


Cu siguranță ne-ar plăcea. Nu este vital, dar dacă există o șansă, de ce nu? Software-ul HomePod-ului ne oferă din nou informații despre iPhone 8.

Nu contează cât de mult se teme Tim Cook de scurgerile de informații despre iPhone 8 și efectele acestora asupra volumului vânzărilor iPhone 7. Se pare că însuși Apple este cel mai mare izvor al acestor informații despre următorul lor produs high-end. Toată lumea s-a apucat să sape în software-ul HomePod-ului. Și se pare că acesta este o sursă nesecată de informații. Astăzi am aflat ceva nou despre iPhone 8.

Din nou un fragment de cod … ne permite să presupunem că iPhone-ul va putea, atât cu camera din față cât și cu cea din spate, să filmeze videoclipuri la rezoluție 4K cu 60 fps. Bine, nu este cel mai necesar lucru, dar ar trebui să acceptăm că în zilele noastre 4K este un cuvânt cheie foarte puternic care te apropie de tot mai mulți clienți. Și dacă este posibil din punct de vedere tehnic, de ce ar pierde Apple șansa?

Nu va schimba drastic calitatea camerei din spate, deoarece începând cu iPhone 6s avem video de 4K 30fps. Vor fi 60, nu e o mare diferență. Cu toate acestea, upgrade-ul camerei frontale ar putea fi o lovitură mai mare. Dar cine are nevoie de 4K și 60 fps pe o cameră frontală? Credem că ARKit-ul sau tehnologia de recunoaștere a feței, sau poate amândouă.

4K s-a transformat din ceva inutil de fantezist în ceva banal din viața de zi cu zi. Din ce în ce mai multe ecrane și televizoare oferă această rezoluție. Există zvonuri că 4K va ajunge, de asemenea, și pe Apple TV. Atunci când au devenit posibile filmările 4K odată cu iPhone 6s mulți au spus că toată lumea va realiza videoclipuri 4K despre animalele lor de companie și va rămâne fără spațiu de stocare instant, în special în cazul telefoanelor de 16GB.

Din fericire, această problemă pare să fie rezolvată. Apple a dublat capacitatea de stocare a mai multor dispozitive și, de asemenea, iOS 11 va folosi metode de comprimare mai eficientă, astfel încât imaginile și videoclipurile vor ocupa doar jumătate din spațiul de stocare pe care îl ocupau până acum.

sursa: 9to5mac

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.