imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Bacon the game

Viața e grea? Aruncă niște bacon peste ea!


Jocul de azi are o doză de auto-reflecție sarcastică, uneori critică la modul cinic, iar alte ori pare un master-troll cu centura neagră. A trecut ceva vreme de ultima dată când ne-am distrat atât de bine cu un joc. Hai să aruncăm cu niște bacon!

Când căutam dimineață prin selecția App Store, nu speram nicio secundă să dăm peste o asemenea piesă de artă precum Bacon, aplicație nominalizată pentru jocul anului. Da, bacon. Nu, alegerea numelui nu reprezintă nicio coincidență. Jocul chiar despre asta e: bacon (șuncă).

Și încă în ce măsură! Ai o mână în care atârnă o felie de bacon desenată în Paint. Dacă atingi ecranul, felia cade într-o tigaie. Tigaia începe să sfârâie, iar cu o altă atingere arunci felia de șuncă în aer. Însă nimeni nu știe unde va ateriza…

Felia de bacon călătoare

De exemplu, poate ateriza pe Statele Unite ale Americii. Sau în țeava unui aspirator. Sau în cafeaua de dimineață. Sau pe o pisică, pe un câine sau pe Francis Bacon. Fantezia creatorilor e cu adevărat nelimitată. Există și anumite sarcini suplimentare în care trebuie să arunci baconul pe propriile review-uri din App Store. Sau pe propriul portret inserat în Mona Lisa. Există și sarcini cu o doză însemnată de sarcasm, unde trebuie să arunci șunca pe un semn cu „Crede în tine însuți” sau pe o urnă de votare.

Probabil că aceste sarcini sunt cele care fac jocul atât de fantastic. Practic, e un fel de terapie în care poți arunca felia de șuncă pe oricine și orice. O poți arunca pe lucrurile pe care le detești în viață, pe lucrurile de care te-ai săturat sau pe acelea care ți se par pur și simplu amuzante. E o sarcină simplă și repetitivă pe parcursul căreia îți poți relaxa cu ușurință creierul, evident, în timp ce te distrezi.

Una peste alta, ai acces la o zonă din viața ta în care nu trebuie să vii cu soluții. Fără stres. Nu ai cum să dai greș. Singura sarcină pe care o ai e să aterizezi acea felie de șuncă pe un obiect dat. Reușita va fi sărbătorită de un fragment de operă.

Uneori, asta e tot ce ai nevoie. Să arunci o felie de șuncă pe ceva.

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.