imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Veți putea asculta muzica preferată a celorlalți în iOS 11


Printre alte noi caracteristici, Apple Music va beneficia și de un mic facelift odată cu lansarea iOS 11, care va avea loc în septembrie. Astfel, veți putea să distribuiți prietenilor dvs. melodia din lista de redare pe care o ascultați.

Practic, toate funcțiile Snapchat sunt disponibile pe Facebook, Messenger și Instagram de când imperiul media al lui Mark Zuckerberg nu a reușit să “înghită” aplicația. Acest lucru înseamnă mai ales, apariția și posibilitatea de a partaja “povești” zilnice. Indiferent cât activi am devenit pe rețele sociale, încercările Apple de a crea un grup social au eșuat din nou și din nou. Astfel de încercări, precum Ping și Connect, au fost atât de nesemnificative încât probabil nimeni nu a auzit de ele.

Dar acum, lucrurile se vor îndrepta în direcția bună. Secțiunea For You din Apple Music va avea o funcționalitate complet nouă și uimitoare cu ajutorul căreia veți putea vedea ce ascultă în prezent prietenii dvs. Mai mult decât atât, veți putea și să aruncați o privire la lista de redare pe care ei o frecventează dacă sunteți curioși. Vă veți putea conecta la profilurile altor persoane și veți putea vedea și pe cine urmăresc ceilalți. Acest lucru este important pentru că veți putea adăuga profilului dvs. liste de redare ale altor persoane și, dacă ei își vor actualiza playlistul, modificarea se va reflecta și în versiunea dvs.

Desigur, s-au gândit și la acei oameni care vor să evite să facă acest lucru (pentru că ascultă Pitbull și Justin Bieber și ar fi prea jenanți) și vor să-și facă păstreze preferințele muzicale private. Puteți să ascundeți, ochiului public, melodiile una câte una sau chiar și întregi liste de redare. Asta ar putea distruge complet ideea de platformă socială, dar selecțiile unice de la Apple Music și listele de redare selecționate manual ar putea răsturna acest lucru. Dacă găsești un guru muzical al cărui gust este similar cu al tău, poți pur și simplu să îl adaugi propriilor tale liste, ceea ce va mări șansa de a găsi muzica nouă pe care o vei dori.

sursa: 9to5mac

Dacă sunteți interesat să citiți mai multe despre acest subiect, puteți găsi mai multe articole despre acest lucru în dosarele iOS și Apple Music!

newMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.