imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Varianta beta a iOS 9 disponibilă publicului pentru testare


Dezvoltatorii au testat cele mai recente versiuni beta ale Apple iOS 9 deja de mai mult de o lună, iar începând de astăzi oricine poate descărca și instala cea mai recentă versiune beta a iOS 9, chiar dacă nu este dezvoltator.

Versiunea beta pentru public a iOS 9 a fost pusă la dispoziția publicului în această dimineață, oferind tuturor acces la toate noile funcționalități care vor lansate oficial în această toamnă.

Pentru a instala această versiune beta pe dispozitivul tău, mergi pe site-ul Apple la secţiunea pentru versiunile beta publice şi înregistrează-te. Odată înscris, poți descărca și instala iOS 9 pe iPhone, iPad sau iPod Touch făcând o restaurare manuală în iTunes.

Instalarea iOS 9 beta pe dispozitivul principal, pe care îl folosești în viața de zi cu zi, nu este recomandată, deoarece software-ul este încă plin de bug-uri și ar putea face nefuncționale o parte din aplicațiile folosite. Dar dacă nu mai poți aștepta până la toamnă pentru a-ți face o idee despre viitorul iOS, fă un backup al dispozitiv-ului și apoi instalează versiunea beta pentru a o testa.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.