imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Va fi eliminat jack-ul audio de modelele de iPad Pro?


Se pare că cei de la Apple încă nu sunt mulțumiți de jack-ul audio și, de acum înainte, pe lângă faptul că l-au eliminat de pe iPhone, vor să îl elimine și de pe iPad.

Ne amintim perfect că, la momentul lansării modelului iPhone 7 din 2016, oamenii au fost destul de șocați pentru că Apple eliminase îndrăgitul jack audio de pe iPhone. De atunci, am avut suficient timp să recunoaștem că, deși nu e întotdeauna confortabil, utilizatorii pot trăi cu această modificare. În prezent, Macotakara, site-ul japonez faimos pentru informațiile precise pe care le furnizează, a confirmat ceva ce noi suspectam că se va întâmpla încă din 2016.

iPhone-ul nu va fi singurul dispozitiv fără jack audio din linia de produse Apple.

Potrivit raportului pe care l-au publicat, următoarea victimă va fi noua generație de iPad Pro. Ca să nu mai amintim de faptul că, aparent, Apple nici măcar nu va include un adaptor pentru aceste modele. De fapt, se pare că aceasta va fi generația de iPad-uri care va conține probabil cele mai incitante caracteristici, cum ar fi, de exemplu, Face ID și margini ultra-subțiri. Cu privire la cea de-a doua caracteristică, au existat câteva dispute: unii au spus că, în asemenea condiții, utilizarea dispozitivului nu va fi la fel de practică. Rămâne de văzut.

Pe lângă răspândirea veștilor potrivit cărora jack-ul audio va fi eliminat de pe iPad Pro, Macotakara a anunțat și parametrii fizici ai dispozitivului. Se pare că noul model de 10.5” va avea o dimensiune de 247,5 mm x 178,7 mm x 6 mm; în prezent, dispozitivul măsoară 250,6 mm x 174,1 mm x 6,1 mm. Fratele mai mare, de 12.9”, va avea o dimensiune de 280 x 215 x 6,4 mm, în vreme ce, în prezent, acest dispozitiv măsoară 305,7 x 220,6 x 6,9 mm.

Se poate observa că, dacă e să comparăm cu tendința pe care o vedem la modelele de iPhone, în cazul liniei de producție pentru tablete, Apple va beneficia de posibilitățile pe care le creează tehnologia de display atunci când se reduce dimensiunea fizică, nu atunci când se mărește dimensiunea displayului.

Sursa: 9to5Mac, The Verge

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.