imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Următoarea generație de Apple TV ar putea apărea cât de curând


A apărut primele informații despre următorul Apple TV și tvOS 11. Aceste informații au apărut în logurile dezvoltatorilor.

Echipa de dezvoltatori de la Firi games, cei care au dezvoltat jocuri precum Phoenix HD și Phoenix II, au vorbit despre un identificator Apple TV 6.2, care rulează tvOS 11.0, care a apărut în logurile lor, Adresa IP a dispozitivului avea ca locație, ce surpriză, sediul Apple din Cupertino, California. Generația actuală de Apple TV are identificatorul AppleTV 5.3. Dacă asta nu este o dovadă a faptului că Apple va introduce un nou dispozitiv atunci ce ar putea fi?

Acesta nu este primul produs descoperit pe baza unui identificator. iPhone 5s care a fost introdus în septembrie 2013 a fost reperat în loguri în ianuarie 2013, cu nouă luni înainte de lansarea oficială. Mai de curând, Fiksu a găsit la fel identificatorii unor noi modele iPad care încă nu au fost lansate.

Evident, nu aflăm foarte multe despre noul dispozitiv doar din faptul că identificatorul său a apărut în niște loguri. Data de lansare, caracteristicile, sau funcționalitățile nu se cunosc. Singurul lucru pe care l-am aflat este acela că urmează să fie lansat un nou model. Singurele “informații” despre dispozitiv au fost publicate luna trecută de Bloomberg, care au spus că le-au obținut de la persoane angajate la Apple.

Conform informațiilor obținute de ei, viitorul model de Apple TV va avea suport pentru Ultra HD 4K ceea ce va oferi televizoarelor posibilitatea de a afișa culori mult mai vibrante. Pare destul de realist, 4K fiind singura direcție în care se poate îndrepta dispozitivul. probabil că dezvoltarea noului model a fost impulsionată și de angajarea lui Timothy D. Twerdahl, care a venit de la Amazon, care a preluat divizia Apple TV.

Se pare că această divizie, care se ocupă de proiectul TV, va căpăta o importanță și mai mare, dacă urmărim cu atenție cele spuse de Tim Cook în ultima vreme. Este de înțeles: conținutul propriu pe care Apple îl va genera va avea nevoie de o platformă adecvată care să-l prezinte utilizatorilor.

sursa: Macrumors

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.