imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Unul dintre cei mai importanți producători de lentile va lansa în curând accesorii pentru iPhone


Zeiss este un foarte cunoscut producător de lentile. În domeniul fotografiei sunt foarte cunoscuți mai ales datorită lentilelor pe care le produc pentru camerele DSLR. Anul acesta compania va produce pentru prima dată o serie de lentile pentru iPhone.

Compania a prezentat, la standul Fellowes Brands din cadrul CES 2016 trei noi lentile foarte performante pentru iPhone-ul 6s. De ce la standul Fellowes Brands? Pentru că setul de lentile este rezultatul colaborării între Zeiss și aceștia. Fellowes Brands este un producător de accesorii premium pentru telefoanele mobile.

Setul conține trei obiective: un telephoto, un wide-angle și un macro. Macro-ul va avea și zoom, o funcționalitate unică pentru acest tip de lentile. Având în vedere expertiza celor două companii există șanse foarte mari ca aceste lentile să devină cea mai bună opțiune pentru pasionații de fotografie cu iPhone-ul. Pe site-ul lor cei de la Zeiss anunță că produsele vor fi disponibile pe piață undeva la mijlocul lui 2016.

Intrarea pe piață a celor de la Zeiss va pune în mod cert presiune pe start-upuri ca Olloclip și Moment Lens care sunt deja prezente cu produse similare pe piață.

Lentilele vor fi acoperite cu un strat anti-reflexiv care îmbunătățește transmisia luminii și minimizează reflecțiile de la nivelul suprafeței de contact dintre aer și sticlă. Ele vor putea fi folosite atât pe iPhone 6 și 6s cât și pe iPhone 6 Plus și 6s Plus fiind atașate acestora cu ajutorul sistemului de fixare ExoLens.

Din păcate cei de la Zeiss nu au dat nici o informație de preț pe site-ul lor, doar faptul că, așa cum scriam mai sus produsele vor deveni disponibile la mijlocul lui 2016. Merită menționat faptul că cei de la Moment Lens comercializează un set similar la prețul de 100 dolari.

sursa: Zeiss, Cult of Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.