imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Unii ar putea crede că iPhone 8 nu va fi un mare succes


Întreaga lume așteaptă lansarea noului iPhone în septembrie. Dar vor exista întotdeauna câțiva analiști critici care spun că nu este nevoie să se exagereze, următorul telefon de la Apple nu va fi la fel de bun precum se așteaptă.

Cuvântul cheie este “super ciclu”. Nu este ceva complicat, ci o actualizare iPhone pe care toată lumea o așteaptă. Un nou model care îi va uimi pe toți și face ca versiunile precedente să pară vechi și nesatisfăcătoare. Un model care va fi atât de cerut încât oamenii vor aștepta la cozi nesfârșite în fața Apple Store-urilor din New York la Tokyo pentru a-l cumpăra imediat. Exact ceea ce așteptăm de la iPhone 8.

Analiștii de la Barclays au “spart petrecerea”, spunând că septembrie va fi plin de dezamăgiri, lacrimi și nopți nedormite, deoarece iPhone 8 nu va împlini toate așteptările. Predicțiile lor se bazează pe zvonurile despre problemele pe care Apple le are cu încărcarea fără fir, cu dezvoltarea și integrarea TouchID și lansarea întârziată. Ei spun că doar ecranul OLED nu va fi suficient pentru a începe un super ciclu.

În ceea ce privește anul viitor, ecranele OLED vor continua să fie în mintea investitorilor atunci când se vor gândi la îmbunătățiri ale dispozitivelor care ar putea duce la o revigorare a creșterii, în special la iPhone-ul. Cu OLED, ne străduim să vedem beneficiile incrementale vizual care ar inspira un client să înlocuiască un dispozitiv deja performant. În timp ce durata de viață a bateriei se poate îmbunătăți cu ajutorul tehnologiei OLED, conversațiile noastre cu jucătorii din industrie sugerează că majoritatea consumatorilor nu vor observa schimbări majore în experiența cu dispozitivul, de tipul “must have”, datorită noilor ecrane OLED comparativ cu ecranul LCD.

Dacă analiștii Barclays au dreptate, aceasta ar însemna că clienții ar alege mai degrabă modelele iPhone 7s sau 7s Plus mai puțin costisitoare, sau își vor păstra dispozitivele existente, apoi vor plăti o sumă mai mare de bani pentru un telefon care este frumos, dar nu un “instant get“. Acest lucru face ca un super ciclu să fie puțin probabil și investitorii să nu fie cei mai fericiți.

sursa: 9to5mac

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.