imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Unde a dispărut gestul Scroll to Top de pe iPhone X?


Acest gest a existat de la primul iPhone și ne poate salva minute bune de defilare și o tendinită medie atunci când derulați printr-un document sau articol lung. Să vedem unde a dispărut acest gest pe iPhone X!

Au apărut multe întrebări legate de noul sistem de gesturi, dar nimeni nu a întrebat acest lucru. Până acum când erați în partea de jos a unei pagini și atingeați bara de meniu din partea de sus, ajungeam în partea de sus a paginii, ceea ce era foarte practic. Cu toate acestea, indiferent cât de mult atingeți partea de sus a iPhone-ului X, nu se va întâmpla nimic.

Funcția nu a dispărut, iar soluția este destul de simplă. Nu atingeți fila de notificare sau cealaltă parte a ecranului telefonului. Secretul este să atingeți de două ori în locul unde se întâlnesc ecranul și rama. Acest lucru vă va duce în partea de sus a paginii .

iPhone XR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.