imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un surfer a realizat “testul oceanului” cu un iPhone 7 și cu iPhone 6s


Deși evident că nu este recomandat să luăm iPhone-ul după noi atunci când mergem la surf, un surfer profesionist a vrut să testeze una dintre cele mai discutate și râvnite capabilități ale unui telefon: rezistenta la apa a noului iPhone 7. Rezultatele sunt foarte utile tuturor celor care vor să achiziționeze un iPhone 7, iar experimentul este distractiv.

Kai Lenny a dus un test standard de rezistență la apă la alte limite, relatează idropnews.com. Surferul, sponsorizat de Red Bull, “a luat la plimbare” mai multe modele de iPhone, inclusiv generațiile iPhone 6s și 6s Plus.

Scopul acestuia a fost de a compara modelele trecute cu noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus deoarece acestea sunt primele două telefoane despre care Apple spune că sunt într-adevăr rezistente la apa, potrivit Sports Illustrated.

1

Rezultatele testului au dezvăluit următoarele lucruri: supuse la o sesiune de surfing de 10 minute, atât iPhone 6s și iPhone 6s Plus au rezistat în ocean mai puțin de 5 minute înainte de a ceda.

Surpriza plăcută a testului a fost că după o ședință de 30 de minute de surfing în ocean, iPhone 7 a rezistat cu brio, având doar mici dificultăți audio. Deși nu a cedat complet, iPhone 7 Plus a avut rezultate mai slabe decât iPhone 7, problemele audio fiind un pic mai mari.

Nu este de ignorat nici faptul că iPhone 7 s-a dovedit a fi mai durabil decât iPhone 7 Plus în timpul unui alt test. Acesta ar fi obținut scoruri mai bune în ceea ce privește durabilitatea, spre deosebire de iPhone7 Plus sau Samsung Galaxy Note, notează idropnews.com, citând CNET.

Trebuie să reținem însă că experimentul lui Lenny a fost doar un test și că surfingul rămâne una dintre activitățile în care Apple nu recomandă să avem un iPhone la noi.

sursa: iDrop News, Surfline

iphone 8
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.