imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un spot publicitar Apple neobișnuit de captivant despre Face ID


Parolele pe care este imposibil să ți le amintești și autentificarea rapidă cu Face ID sunt în centrul atenției în cel mai nou spot publicitar de la Apple. Pregătește-te pentru un minut și jumătate de material video creat cu măiestrie!

Ne așteptăm ca departamentul de marketing de la Apple să creeze spoturi comerciale de calitate. Și, de obicei, reușesc acest lucru concentrându-se pe aspectul produselor și pe detalii.

Fără îndoială, acest lucru se potrivește cu stilul simplu și amuzant al celor de la Apple. Din fericire, de a această dată au urcat un video pe canalul de YouTube al companiei care îndeplinește tocmai aceste criterii. În clip parolele imposibil de reținut sunt comparate cu soluția mult mai simplă oferită de Face ID. Dacă vrei să începi ziua bine, urmărește acest spot publicitar! 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.