imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Mac Pro

Un nou video pentru Mac Pro cu Jony Ive


Chiar ne-a lipsit Jony Ive la ultima prezentare Keynote, mai ales atunci când a fost prezentat noul Mac Pro. Ar fi fost grozav ca dispozitivul care a primit deja câteva porecle să fi fost prezentat de cel mai important designer Apple.

Probabil și cei de la Apple s-au gândit la acest lucru. Chiar dacă nu pot compensa faptul că Ive nu a fost inclus în Keynote-ul de prezentare, acum putem vedea un video de 5 minute narat de Jony Ive pe canalul oficial al celor de la Apple.

Proiectat și dezvoltat pentru a permite o gamă largă de utilizări și a oferi posibilități nelimitate de personalizare. Preocuparea noastră pentru utilitate și funcționalitate definește designul Mac Pro-ului – spune Ive în clip.

Acest video filmat cu 60 fps prezintă noul Mac Pro și Pro Display XDR din toate unghiurile posibile. Și Dan Riccio, vice-președintele senior al departamentului de inginerie hardware, poate fi auzit în acest video.

Singura întrebare care rămâne este ce vrea să spună Apple prin formatul videoului. Poate cei de la Apple vor să urmească videoul pe 3 ecrane XDR Display legate?

Fii mereu la cu știrile din lumea Apple.

Descoperă oferta iSTYLE.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.