imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Un gest “bine de știut” pentru utilizatorii Apple Watch


Dintre gesturile Apple Watch, trucul de acoperire a ecranului cu mâna este favoritul nostru absolut. Dacă nu ai nici cea mai vagă idee despre ce este vorba, îți vom arăta cum să îți activezi funcția.

Cunoscuții mei, care au trecut la iPhone sau au cumpărat un Apple Watch, fac de obicei o greșeală uriașă prin faptul că nu încearcă să cunosc descopere funcțiile gadget-urilor lor. Totuși, pentru a utiliza un produs Apple, nu trebuie să fii expert în IT. Motivul este simplu: interfața prietenoasă.

Deși utilizarea lor este ușor de învățat, iOS și alte sisteme de operare ale Apple au multe funcții ascunse. De aceea, poți citi în mod regulat recomandări despre aceste funcții în articolele noastre, care sunt probabil cunoscute de utilizatorii cu experiență. Controlul prin gesturi este una dintre temele noatre favorite. Iar controlul prin gesturi este mult mai la îndemână pe Apple Watch decât pe iPhone sau iPad.

Este probabil clar din titlu și primul paragraf că una dintre funcțiile noastre favorite este trucul de dezactivare a sunetului prin acoperirea cu mâna. Ca setare implicită, dacă primești o notificare și îți pui mâna pe afișaj timp de 3 secunde, ceasul își va dezactiva sunetul și afișajul se va închide. Pe scurt, poți închide în acest fel ecranul.

Dacă ai dezactivat deja această funcție, trebuie să găsești aplicația Watch pe iPhone-ul tău. Derulează în jos și atinge ușor Sounds & Haptics, apoi bifează/selectează funcția de dezactivare a notificărilor sonore prin acoperirea cu mâna. De acum înainte ar trebui să funcționeze. Este o funcție utilă în cadrul întâlnirilor, în timpul negocierilor, dar este și o soluție instantanee pentru evitarea conflictelor în relații.

AWS4 NPI- cumpara acum
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.