imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un furnizor nu și-a putut ține gura în legătură cu iPhone 8


Nu e vorba despre noutăți mari și neprevăzute, dar a confirmat două caracteristici importante pe care le putem considerare sigure acum. Dacă doriți să fiți surprinși în septembrie nu mai citiți continuarea articolului.

În ultimul timp, Apple a început să se deschidă către India și este pe punctul de a câștiga o cotă de piață și mai mare în a cea de-a doua țară ca densitate a populației. Pentru a-și atinge scopul a trebuit să scadă prețurile, deoarece nivelul de trai este foarte scăzut în regiunea respectivă. La mijlocul lunii mai, Apple a alocat o întreagă fabrică de asamblare Indiei pentru a începe să producă cel mai rentabil produs Apple, iPhone SE. Ei au angajat Wistron, un rival mai mic al lui Pegatron pentru a face acest lucru.

Un fapt interesant … Business Insider a calculat că în India, pentru prețul pe care-l plătești pentru un iPhone 6s, ai putea plăti următoarele:

  • 4 ani de facturi pentru apă și energie electrică
  • 4 ani de televiziune prin cablu
  • 4 ani de abonament mobil
  • 1 an de combustibil pentru mașină
  • 1 an de cumpărături
  • 5 bilete de avion pentru a face înconjurul țării
  • 1 lună de chirie pentru un apartament cu 2 dormitoare
  • 6 luni de rate pentru un automobil

Directorul executiv al Wistron, Robert Hwang, a dezvăluit puțin din secretele iPhone-ului 8 în timpul reuniunii anuale a investitorilor, care avut avut loc ieri.

“Procesul de asamblare pentru generațiile anterioare iPhone nu s-a schimbat prea mult “, a spus Hwang,” deși noile caracteristici, cum ar fi rezistența la apă și încărcarea fără fir necesită acum diferite teste, iar rezistența la apă va modifica puțin procesul de asamblare.”

Deși am folosit termenul de impermeabil pentru a apela iPhone 7 , termenul exact ar fi mai degrabă rezistent la apă. iPhone-ul 7 este făcut să supraviețuiască unei căderi accidentale în cadă. Însă, Hwang a folosit foarte clar cuvântul impermeabil. Ceea ce poate însemna că veți putea să vă faceți câteva selfie-uri în ce înotați sub apă.

Încărcarea fără fir nu ne surprinde, de asemenea. Ming-Chi Kuo, profetul infailibil, în ceea ce înseamnă Apple, spune acest lucru deja din februarie. Există în acest sens cele două prototipuri ale căror imagini au fost dezvăluite în aprilie (care nu par a fi chiar atât de credibile), precum și ultimul, cu sticlă pe spate, toate acestea prezicând sosirea încărcării magice.

Robert Hwang nu poate facă o greșeală foarte mare cu “spoilerul” său. Practic, el a spus exact ceea ce toată lumea știa deja. Totuși pare și mai credibil venind din partea sa. Directorul unei fabrici de asamblare trebuie să știe despre ce vorbește.

sursa: The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.