imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Dark Mode

Dark Mode: Un nou concept pentru iPhone în 2019!


Pe lângă iOS 13 și zvonurile recente despre Dark Mode, poți de asemenea vedea un iPhone cu o camera cu trei lentile. Ne mai putem dori altceva?!

Utilizatorii de-abia așteaptă să aibă Dark Mode pe dispozitivele lor iOS. Astfel, nu e deloc surprinzător că putem deja găsi pe Internet numeroase concepte. Imaginile din acest articol au fost publicate pentru prima dată pe PhoneArena.

Dark Mode

Vom avea Dark Mode pe iOS?

Vestea bună este că toate sursele indică faptul că introducerea Dark Mode va deveni în curând realitate. Chiar și unul dintre cei mai buni profeți Apple, Mark Gurman, a oferit indicii în acest sens. Astfel, în curând, ne vom putea cufunda dispozitivele în întuneric folosind iOS 13.

Este chiar o continuare logică a evoluției actuale. Pe de o parte, Dark Mode este în topul dorințelor utilizatorilor de foarte mult timp. Pe de altă parte, odată cu lansarea noii serii de iPhone-uri, am putea avea 5 dispozitive OLED în selecția Apple. După cum probabil știi deja, negrul arată grozav pe acest tip de display.

Trei lentile? Greu de crezut…

În aceste imagini primim încă un bonus, setul cu trei lentile de pe spatele dispozitivului. Posibilitatea introducerii unei astfel de camera a fost deja confirmată de Gurman cu altă ocazie. Noi nu am fi totuși prea siguri în această privință. Chiar nu ne putem imagina că un smartphone ar putea arăta bine cu trei lentile pe spate. Dar Apple știe mai bine…

Ce părere ai despre acest concept? Ți-ai dori Dark Mode pe iPhone?

 

Descoperă toate ofertele iSTYLE.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.