imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Un concept bine gândit pentru iOS 13


La începutul lui iunie – adică peste doar câteva luni – Apple va prezenta noile idei cu privire la iOS 13. Până atunci, iată un concept detaliat și destul de plauzibil…

Pentru conceptul de azi trebuie să-i mulțumim designerului Leo Vallet. Acesta nu a făcut rabat de la imaginație și a creat o mulțime de funcții pentru concept. Multe dintre acestea sunt așteptate cu nerăbdare de utilizatori. Desigur, au fost incluse și anumite funcții care nu sunt neapărat dorite de public, dar care ar avea cu siguranță un loc în iOS.

Desigur, Dark Mode e un element clasic. Dar mai avem parte și de un glisor mult mai elegant pentru volum, suport pentru mouse Bluetooth pentru iPad, funcție Find my iPhone cu activare automată și multe alte caracteristici. În viziunea designerului, toate aceste funcții ar fi disponibile pentru utilizatorii de iPhone 6 sau dispozitive mai noi.

iOS 13 concept

Nouă ne-a plăcut destul de mult conceptul. De fapt, acesta e unul dintre cele mai frumoase concepte pentru iOS 13 din câte am văzut. Dacă ți-a plăcut și ție, îl poți urmări pe Leo Vallet pe Behance.

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.