imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un alt semn în legătură cu designul final al iPhone 8


Avem încă un semn pe care putem să-l luăm în considerare despre modul în care va arăta versiunea finală a iPhone 8. Asta după imaginea schematică de ieri care apare în codul HomePod. De data aceasta, este vorba despre ilustrația care descrie modul de utilizare a tăvii SIM.

Puteți vedea clar în imaginea de mai jos că Apple lucrează din greu pentru a fi pregătită să lanseze noul model de iPhone în toamnă. Este vorba despre o ilustrare a modului de utilizare a tăvi SIM care a apărut ieri pe Weibo. Arată ca imaginea pe care compania o pune în pachetul iPhone 7 și pe care este atașată direct  cheița pentru SIM. Dacă așa va arăta ghidul propriu-zis, atunci putem concluziona două lucruri: Apple lucrează la crearea ambalajul iPhone și că fotografiile conținutul pachetului iPhone-ului s-au scurs mai repede decât de obicei anul acesta.

Acest lucru face ca unele dintre lucrurile pe care până acum doar le ghiceam să devină mai sigure. Deși nu aveam nici o îndoială că avem de-a face cu designul final în imaginile schematice apărute ieri, nu am văzut cum vor arăta butoanele. Este greu să observi butonul de blocare care a devenit enorm, amplasat pe partea laterală a telefonului în această fotografie. Singura întrebare rămasă este motivul pentru care Apple a ajuns să-i dea această dimensiune foarte mare. Probabil că nu vom primi răspunsul până la Keynote.

Alt lucru care merită remarcat este faptul că puteți vedea doar un punct care reprezintă camera foto frontală amplasată lângă difuzorul din insula camerei, în partea superioară a feței telefonului. Acest lucru pare puțin ciudat datorită zvonurilor recente despre integrarea recunoașterii faciale. De asemenea, pe toate randările pe care le-am văzut până acum, a existat întotdeauna o cameră dublă. Putem lua în considerare câteva scenarii aici: Apple a reușit să implementeze magica tehnologie folosind o singură cameră; Apple nu va mai folosi o nouă metodă de identificare biometrică; Imaginea nu este pur și simplu reală.

sursa: 9to5mac

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.