imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un (alt) motiv pentru a iubi Apple


Apple nu este doar despre satisfacerea dorințelor fiecărui client, atunci când se dedică unui anumit scop, ei rămân consecvenți. Un astfel de principiu este acela ca iPhone-urile să fie utilizabile de către oricine – chiar au anumite dizabilități.

Șapte noi “reclame” au fost încărcate pe canalul YouTube al Apple. Cuvântul reclame e între ghilimele, deoarece de această dată nu avem de-a face cu ad-urile tipice, deoarece funcțiile promovate sunt esențiale doar pentru aproximativ 1% dintre clienții companiei.

Este un truc de marketing, la fel ca în oricare alte videoclipuri amuzante. Cu toate acestea, aceste scurte video-uri ne transmit cu adevărat ceva, ne oferă perspectiva unor evenimente pe care, dacă aveți noroc, nu va trebui niciodată să experimentați. Dar în jurul nostru sunt mulți oameni pentru care aceasta este viața lor de zi cu zi. De obicei, preferăm să uităm de ele, pentru că oricum ne întâlnim destul de rar cu ele. În zilele noastre, totul este despre bio, cultul unei alimentații sănătoase și regimul de viață perfect.

De aceea aceste noi spoturi Apple sunt atât de importante. Ele subliniază faptul că există persoane cu dizabilități care ar dori să-și trăiască viața de zi cu zi în mod normal, ca toți ceilalți care nu au aceste probleme. În ciuda tuturor dificultăților, oricine poate avea o viață perfectă ca și ceilalți. Dacă un iPhone îi poate ajuta să realizeze acest lucru, atunci Apple face un lucru foarte bun făcând publicitate acestor opțiuni, deoarece accentul pus pe îmbunătățirea funcțiilor de accesibilitate este cu adevărat uimitor.

Toate cele șapte clipuri sunt dedicate persoanelor cu diferite dizabilități. Acest lucru le face foarte reale. Vedem oameni foarte diferiți: un dirijor de cor, cu o dizabilitate de auz; Un vocalist-baterist-reprezentant PR al unei trupa rock care are deficiențe vizuale; și un CEO al unei companii de consultanță tehnică cu dizabilități, etc.. Toți au ceva în comun: funcțiile de accesibilitate ale iPhone-ului îi ajută să trăiască și să muncească normal.

Merită să priviți videoclipurile, chiar dacă nu pe toate. Sunt destul de educative.

sursa: Macrumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.