imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

tvOS va beneficia cât de curând de suportul Facebook login mulțumită noului SDK Facebook


Cei care au achiziționat deja noul Apple TV probabil au fost surprinși neplăcut de faptul că pentru a instala fiecare aplicație le este solicitat să introducă datele de logare, numele de utilizator și parola, și singura modalitate de a face acest lucru este folosind telecomanda și tastatura de pe ecran. Oricât de inovativă și “user friendly” este noua telecomandă procesul acesta rămâne destul de anevoios iar faptul că trebuie repetat la fiecare instalare îl poate face chiar neplăcut.

O posibilă soluție pentru acest incovenient s-ar putea să ne ofere cei de la Facebook. Ieri a fost anunțată versiunea beta a SDK-ului Facebook pentru tvOS care va oferi suport pentru autentificare. Facebook Login va permite utilizatorilor să se autentifice folosind un cod generat de platformă pe care să-l introducă pe un smartphone sau Mac, evitând astfel utilizarea telecomenzii și a tastaturii de pe ecran.

Noul Apple TV aduce App Store-ul pe marele ecran din casa ta. Cu SDK-ul Facebook pentru tvOS (Beta) poți extinde experiența ta “social media” pe ecranul Apple TV-ului

Ca funcționalități importante ale noului SDK Facebook, în prezentarea lui cei de la Facebook notează:

  • Facebook Login – modalitate rapidă și ușoară de a se autentifica în aplicațiile tale tvOS astfel încât utilizatorii să poată beneficia de o experiență bogată și personalizată. Va oferi posibilitatea de a utiliza conturile create pe dispozitivele lor mobile.
  • Share to Facebook – Ușurează utilizatorilor posibilitatea de a-și extinde experiența social media și de a partaja link-uri, fotografii și video din aplicațiile tvOS cu prietenii de pe Facebook.
  • Facebook Analytics for Apps – pe baza datelor oferite de platformă poți înțelege mai bine nevoile utilizatorilor și cum interacționează aceștia cu aplicația ta putând astfel îmbunătăți aplicația pentru a le oferi acestora o experiență de utilizare mai bună.

sursa: 9To5Mac, Facebook

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.