imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Trebuie să uiți de iPhone SE 2


Un producător de carcase pretinde că trebuie să uităm de iPhone SE 2. Și au început deja să producă carcase pentru dispozitivele de înlocuire….

Olixar este unul dintre cei mai populari producători de carcase. Și au informații destul de fiabile de la furnizori, astfel încât să poată spune adevărul despre dispozitivele viitoare. S-au dovedit a fi cu adevărat demni de încredere în ceea ce privește iPhone-urile și dispozitivele altor producători. Deci sunt șanse mari să se transforme în realitate afirmația lor că:

Nu va exista un iPhone SE 2

Ei bine nu vor exista. Chiar dacă Apple a  luat într-adevăr în considerare lansarea dispozitivului. Dar s-au hotărât și au înlocuit dispozitivul emblematic de dimensiuni mini iPhone SE cu cele mai mari dispozitive iPhone ce-au existat vreodată. Un succesor iPhone X cu dimensiunea de 5,8 “, un model destul de modest dar cu ecran de 6,1” și un iPhone X Plus de 6,5 “.

 

Se pare într-adevăr că dimensiunea de 5.8 “ar putea fi cea mai mică pe care Apple o va introduce în acest an. Chiar și în cazul designului fără ramă, nu este deloc simplu. Olixar este atât de sigur în legătură cu aceste zvonuri că deja și-au pus în funcțiune benzile transportoare și au început să producă carcase la dimensiunile menționate mai sus, bazându-se pe planurile digitale care s-au scurs recent și care reprezintă un mare semn de întrebare.

Dacă Olixar va avea dreptate și selecția va consta doar în dispozitive de dimensiuni mai mari, atunci nu ar trebui să fim surprinși. În ceea ce privește dimensiunea fizică, Apple utilizează deja aceleași specificații.

Sursa: Forbes

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.