imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Totul despre noua ofertă Buy-Back


Pentru a veni în întâmpinarea cererilor numeroșilor clienți am implementat noul serviciu de Buy-Back care îți oferă ocazia de a valorifica vechiul tău dispozitiv pentru a-ți ușura achiziția unuia nou. Suntem convinși că sunt multe întrebări pe care vi le puneți despre aceast nou serviciu pe care iSTYLE vi-l pune la dispoziție și vom încerca să le răspundem mai jos.

Ce dispozitive se pot înnoi prin programul Buy-Back?
Îți poți schimba vechiul telefon sau vechea tabletă. Acestea vor fi evaluate de consultanții noștri de vânzări în magazin.

Ce trebuie să fac pentru a beneficia de ofertele Buy-Back?

Vino cu vechiul dispozitiv în magazin, noi ți-l evaluăm și valoarea acestuia va fi scăzută din prețul noului produs achiziționat.

Unde pot beneficia de ofertele Buy-Back?

Pentru a beneficia de acest program trebui să vii în magazin cu vechiul tău dispozitiv.

Ce modele se primesc în programul de Buy-Back?

Evident iPhone-uri și iPad-uri, dar pentru că dorim să-ți fim alături și dacă abia te-ai hotarât să folosești produsele Apple, preluăm și dispozitive ale altor producători (ex.: Nokia, LG, Samsung, etc. – o listă completă găsești mai jos).

altiProducatori

Cum se evaluează dispozitivele preluate?
Evaluarea se face pe baza unor criterii funcționale și estetice. Gradul de uzură, aspectul estetic (zgârieturi, îndoituri, etc.), funcționale (ecran spart, încărcare, conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, etc.)

Ce preț obțin pentru dispozitivul meu adus pentru Buy-Back?
În urma evaluării de către consultanții de vânzări a dispozitivului adus, se stabilește valoarea acestuia.

Mai beneficiez de ofertele de finanțare dacă achiziționez noul dispozitiv prin programul Buy-Back?
Da, se scade valoarea dispozitivului vechi din prețul produsului nou și ratele se calculează pentru această sumă rămasă.

Ce dispozitive pot achiziționa prin acest program?
Deocamdata, se pot achiziționa cu ajutorul acestui serviciu iPhone-uri și iPad-uri.

Așa că, te așteptăm în orice magazin iSTYLE să-ți înnoiești iPhone-ul sau iPad-ul și aici pentru orice comentarii sau întrebări suplimentare.

P.S. Noul iPhone 6s sau noul iPad mini 4, pe care suntem convinși le-ați așteptat la fel de nerăbdători ca și noi, te așteaptă să le iei acasă.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.