imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Tot ce vrei să știi despre lansarea iPhone 6S!


Ieri Apple a anunțat că iPhone 6S va putea fi achiziționat din magazinele autorizate din România începând din data de 9 octombrie. Am centralizat toate informațiile în legatură cu aceasta și vi le prezentăm mai jos.

Cu siguranță mulți dintre voi așteaptă cu nerăbdare apariția iPhone 6S și la noi, și aceasta nu este prea departe. De asemenea, știm că o mulțime de întrebări vor aparea în acest sens. Deci, acum vom încerca să răspundem la toate.

Atenție! Următoarele se referă la iSTYLE în calitate de Apple Premium Reseller, nu deținem detalii cu privire la furnizorii de servicii de telefonie.

Se va lansa în magazinele APR?
iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor fi lansate în magazinele iSTYLE Apple Premium Reseller în data de 9 octombrie. Acest lucru este cu siguranță o veste bună pentru cei care doresc să achiziționeze un dispozitiv fără contract de servicii.

Exact de când poate fi achiziționat noul iPhone?
Este sigur că vineri, 9 octombrie, dar ora exactă (ora, minut) rămâne surpriză, precum și cadoul pentru primii 100 de clienți.

În ce magazin iSTYLE se va lansa?
Nu ne-am decis încă, depinde și de vreme, printre altele. Desigur, vom anunța din timp momentul indicat, aici pe iMagazin, și de asemenea, pe pagina noastră de Facebook în ce magazin, sau în care dintre magazine va fi lansat.

Pre-comanda va fi posibilă în magazinul iSTYLE online?
Da! Începând din 2 octombrie se vor putea plasa pre-comanzi online, dar totul depinde și de cât de multe unități vor ajunge în țară. Desigur, imediat ce vom avea informații mai precise în această privință, le vom anunța. Aici puteți accesa pagina de precomandă a produselor iPhone 6S și iPhone 6S Plus.

Cât de mult vor costa dispozitivele iPhone 6S și 6S Plus în funcție de model?
Prețuri exacte încă nu le putem spune. Până mâine 2 octombrie vor fi disponibile prețurile oficiale pentru pre-comandă.

Vor exista din belsug dispozitive?
Sperăm că da, dar cifrele exacte le vom ști doar cu câteva zile înainte de lansare, după ce primul transport va fi ajuns în România. Desigur, vom acorda o atenție specială stocului, iar dacă vom rămâne fără unități dintr-un anumit model, o vom anunța, să nu vă deplasați până la magazin inutil.

Vor fi disponibile accesorii în ziua lansării?
Da, desigur, pentru că o mulțime de accesorii sunt deja compatibile cu iPhone 6S și iPhone 6S Plus. De exemplu, cele mai multe dispozitive Hands-Free, cablul și încărcătorul, deja funcționează cu noul iPhone, dar și un număr mare de huse vor fi disponibile în magazinele iSTYLE. Sperăm că si accesoriile special fabricate de Apple vor fi livrate în ziua lansării.

Când voi putea testa noul iPhone?
Din momentul lansării în toate magazinele iSTYLE vor fi disponibile dispozitive iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Dacă nu doriți să cumpărați, ci doar să încercați noul iPhone, vă așteptăm începând din 9 octombrie. Locația magazinelor noastre și informații de contact găsiți aici.

Sperăm că am reușit să răspundem întrebărilor care pot apărea. Suntem, la fel de entuziasmați ca voi în așteptarea noului iPhone!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.