imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Tone de informații despre HomePod au ajuns în presă


Probabil că te așteptai ca pe măsură ce lansarea HomePod se apropie, tot mai multe informații despre produs să ajungă publice. De data aceasta, iOS a fost elementul care ne-a furnizat mai multe informații despre speakerul inteligent. Și sunt vești bune!

Îți amintești cum anul trecut, în august, înainte de lansarea iPhone X software-ul pentru Home Pod ne-a furnizat informații despre următorul mare hit Apple? Acum este timpul pentru o revanșă și iOS este cel care ne oferă mai multe detalii despre mult-așteptata lansare a HomePod.

Unul dintre dezvoltatrii iOS, Filipe Espósito, a aruncat o privire mai atentă la codul pentru versiunea iOS 11.2.5. beta. A fost surprins să observe că cineva de la Apple a uitat să șteargă conținutul spoiler din fișiere importante din aplicația Home, lăsând la vedere o mulțime de pictograme care spun multe despre viitoarele caracteristici ale speakerului.

Conform datelor din Home app, utilizatorii HomePod vor putea crea situații în care Siri să fie temporar dezactivată. Acest lucru va fi foarte util la petreceri.

pic.twitter.com/k2gPc50Kmr

— Filipe Espósito (@filipekids) January 21, 2018

Se pare că utilizatorii vor putea să configureze diferite “scenarii”. Desigur, acum doar facem presupuneri pe baza pictogramelor. Cu toate acestea, se pare că va exista party mode, homecoming mode, theater mode, alarm mode și așa mai departe. Totuși, cel mai important detaliu pare să fie apariția unei pictograme reprezentând un microfon tăiat.

Acest lucru indică faptul că utilizatorii ar putea să dezactiveze funcția “always on” a lui Siri. Bineînțeles, astfel vei dezactiva și funcția “Hey Siri”, dar e liniștitor gândul că putem avea conversații private fără să fim auziți de urechile lui Siri. Nu e tocmai o idee rea.

De parcă toate aceste dezvăluiri nu ar fi suficiente, French iGeneration a venit cu două capturi de ecran ale unor angajați Apple bârfind. Pare puțin probabil ca HomePod să nu aibă propria sa aplicație dedicat[ iar ca funcțiile sale să fie incluse printre configurările aplicației Home.

Aici vom avea opțiunile pentru stabilirea vitezei fluxului verbal, sensibilitatea display-ului speakerului, diferite efecte sonore și opțiunea pentru a deschide și a închide panoul LED. Într-una dintre fotografii vedem – probabil – cum arată speakerul atunci când nu afișează animația specifică lui Siri.

Nu în cele din urmă, ambele surse sunt de accord asupra faptului că HomePod va putea fi controlat de utilizatori diferinți. De asemenea, dispozitivul va fi capabil să recunoască vocea diferiților oameni și să răspundă cerințelor configurate pentru fiecare utilizator.

Conform analizei GBH HomePod va fi lansat undeva în Februarie. Bineînțeles, nu ar trebui să luăm aceste lucruri drept sigure, dar faptul că FCC-ul a aprobat deja acest dispozitiv poate fi o bază bună. În fond, iPhone X a fost lansat la o lună după aprobare.

Entuziasmul crește tot mai mult în așteptarea HomePod.

Sursa: 9to5Mac 1, 2

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.