imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Tocmai a fost dezvăluită data Keynote-ului de lansare pentru iPhone?


O sursă din Germania afirmă că, strângând informații de la operatorii de telefonie mobilă, a reușit să determine data la care se vor putea efectua primele precomenzi. De aici se poate deduce și data lansării.

Desigur, până la primirea invitațiilor oficiale, nu putem ști cu siguranță când va fi prezentată noua gamă de iPhone-uri, care, potrivit informațiilor pe care le avem în prezent, va include trei noi tipuri de dispozitive. Cu toate astea, putem ajunge la o dată aproximativă, efectuând anumite calcule. Hai să vedem un scurt reminder:

Iată datele pentru fiecare eveniment Keynote din anii precedenți:

  • iPhone 8/8 Plus (2017) – marți, 12 septembrie
  • iPhone 7/7 Plus (2016) – miercuri, 7 septembrie
  • iPhone 6S/6S Plus (2015) – miercuri, 9 septembrie
  • iPhone 6/6 Plus (2014) – marți, 9 septembrie
  • iPhone 5S (2013) – marți, 10 septembrie
  • iPhone 5 (2012) – miercuri, 12 septembrie

Grafica invitației pentru evenimentul Keynote din 2005.

Se poate vedea, evident, că anunțurile din anii trecuți au avut loc în zile de marți și miercuri. Prin urmare, datele posibile de anul acesta se restrâng la 4, 5, 11 și 12 septembrie. Putem exclude cu ușurință una dintre aceste zile, pentru că suntem siguri că Apple nu va organiza un eveniment Keynote în ziua memorială a atacurilor teroriste din 9/11. Nici datele de la începutul lunii septembrie nu sunt foarte probabile, pentru că pe 3 este Labour Day, o sărbătoare națională în Statele Unite.

De aici putem trage concluzia că data de 12 septembrie ar fi cea mai logică alegere.

Acum, revista germană Macerkopf susține că a aflat data oficială a lansării pe baza informațiilor colectate de la operatorii de telefonie mobilă. Conform editorilor acestei publicații, campania de precomenzi va începe pe data de 14 Septembrie. Dacă aceste informații sunt adevărate, aproape sigur anunțul va fi făcut în aceeași săptămână sau cu câteva zile mai devreme. Asta ne trimite înapoi la datele de 11 sau 12 septembrie. Așa cum am precizat mai devreme, putem scoate cu siguranță din ecuație data de 11 septembrie. Prin urmare, acum putem fi aproape siguri că

data lansării va fi 12 septembrie.

SAN JOSE, CA – JUNE 05: Attendees wait for the start of the 2017 Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) at the San Jose Convention Center on June 5, 2017 in San Jose, California. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

De obicei, Apple trimite invitațiile oficiale spre sfârșitul lunii August, așa că nu mai avem mult de așteptat până atunci. Oricum, acum avem o dată pe care să o încercuim în calendar. Deși ar trebui să utilizăm un creion sau culori deschise, cel puțin avem un punct de plecare.

Sursa: MacRumors

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.