imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Toate telefoanele iPhone de anul acesta vor avea Face ID


Finisar, compania care se ocupă cu fabricarea componentelor esențiale pentru modulul de recunoaștere facială Apple, a început să își extindă productivitatea. Analiștii sunt de părere că veniturile companiei vor crește considerabil în a doua jumătate a anului pentru că toate telefoanele iPhone de anul acesta vor avea Face ID.

Analistul de la Loup Ventures, Gene Munster, care este bine-cunoscutul informator în ceea ce privește produsele Apple, susțin că în a doua parte a anului 2018 este așteptată o explozie financiară datorită vânzărilor. Compania este distribuitorul principal al componentelor necesare pentru Face ID, iar conducerea companiei a lăsat să se înțeleagă că au de gând să dezvolte productivitatea în acest sens.

Compania se confruntă cu o tehnologie care poate determina totul, până la cel mai mic detaliu, dintr-o scanare. Așa funcționează Face ID și așa vor funcționa, odată cu produsul Apple, și multe alte smartphone-uri în următorii ani. De asemenea, sistemele autonome precum mașinile self-driving pot fi o țintă bună pe piață cu privire la această tehnologie.

Nu este nicio surpriză că deja au extins productivitatea printr-o zonă de 65.000 de metri pătrați  destinată unui transportor cu bandă în Texas. Acesta poate fi motivul principal pentru a face un asemenea pas pentru care Apple a făcut o „donație” generoasă de 390 de milioane de dolari. Poate părea mult, dar acest lucru reprezintă o parte esențială a tehnologiei, care este în stadii incipiente, dar în timp poate reprezenta baza multor alte lucruri.

Se pare că aceste știri se potrivesc cu spusele analistului KGI, Ming-Chi Kuo, care a prezis că în selecția Apple se vor afla și trei dispozitive asemănătoare cu iPhone X, care vor avea o diferență majoră prin mărime. Dacă aceste două știri vor fi confirmate, înseamnă că era scanării amprentei digitale va lua sfârșit. Va fi înlocuită cu recunoașterea facială. Iar unele voci spun că următoarele iPad Pro vor fi și ele înzestrate cu Face ID.

Sursa: Apple Insider

 

 

 

 

 

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.