imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Tim Cook se alătură “CEO Council for Sustainable Urbanization” care se concentrează asupra dezvoltării durabile în China


Institutul Paulson și China Center for International Economic Exchanges a anunțat că CEO-ul Apple Tim Cook și Wang Shi CEO-ul Vanke se alătură CEO Council for Sustainable Urbanization.

Misiunea Consiliului CEO, care este compus din directorii executivi a 17 companii americane și chineze, este de a valorifica puterea companiilor pentru a promova o urbanizare durabilă în China prin practici inovative de mediu, acțiuni directe ale companiilor și guvernelor, și sprijin pentru politicile eficiente ale guvernului, conform celor declarate de Henry M. Paulson Jr., președintele Paulson Institutul.

China, Harbin - 21 octombrie, 2013. Un polițist care lucrează în ceața densă.
China, Harbin – 21 octombrie 2013. 21 octombrie, 2013. Un polițist care lucrează în ceața densă.

“Apple și-a luat angajamentul de a-și derula operațiunile globale utilizând sută la sută energie regenerabilă și ne străduim să reducem emisiile de-a lungul lanțului nostru de aprovizionare”, a spus Cook. “Așteptăm cu nerăbdare să participăm la efortul Consiliului CEO de a ajuta transformarea verde a Chinei și sperăm să contribuim în a ajuta China să-și atingă obiectivele climatice.”

Tim Cook, Washington, D.C., 1 octombrie 2015 .
Tim Cook, Washington, D.C., 1 octombrie 2015 .

În plus față de continuarea proiectelor deja demarate privind eficiența energetică și clădirile sustenabile, în acest an Consiliul se va concentra, pe proiecte pentru extinderea tehnologiilor curate în China, a declarat Paulson.

sursa: AppleWorld.Today, Paulson Institute

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.