imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Tim Cook a dezvăluit numărul utilizatorilor care folosesc variantele Beta


Apple a lansat noile sisteme de operare în urmă cu două luni. Programul beta pentru dezvoltatori a fost introdus cu o lună înaintea versiunii beta pentru public. Până acum, mulți dintre noi au testat noile sisteme. Însă despre câți este vorba mai exact?

Din câte știm noi, până acum Apple nu a mai făcut public numărul utilizatorilor beta. Totuși, să nu uităm că programul beta pentru public nu are o istorie prea lungă. În mod concret, utilizatorii obișnuiți au avut șansa să testeze noul sistem (iOS 8.3) înaintea lansării oficiale de-abia în 2015.

De atunci, descărcarea versiunii beta pentru public face parte dintr-o rutină anuală – cel puțin pentru noi. Cum altfel am putea testa cele mai noi funcții înainte de lansarea din toamnă? Cu toate acestea, până acum nu aveam idee cât de mulți oameni fac acest lucru. Ieri, după anunțarea veniturilor pentru trimestrul care s-a încheiat (Q3), Tim Cook a dezvăluit câți utilizatori ai sistemelor beta există:

În iunie, am fost gazdele unei conferințe pentru dezvoltatori care le-a oferit acestpra acces la informații despre cele mai noi funcții care vor fi disponibile, începând din toamnă, în sistemele noastre de operare: iOS, macOS, watchOS și tvOS. Reacția dezvoltatorilor și a fanilor a fost pozitivă, și mai mult de 4 milioane de utilizatori sunt implicați în noile programe pentru OS beta.

 

Deși declarația se referă la toate sistemele, putem presupune că în cea mai mare parte din cazuri este vorba de iOS 12. Sincer, nu putem spune că un număr de 4 milioane de utilizatori ne întrece într-adevăr cu mult așteptările. Dacă ne raportăm la numărul total de utilizatori, numărul nu este foarte mare. Totuși, dacă luăm în considerare faptul că este vorba despre un sistem care este încă în faza experimentală, putem spune că acesta este testat de suficient de mulți utilizatori.

În concluzie, ideea de bază este că acum știm câți utilizatori ai sistemelor beta există.

Sursa: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.