imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Tim Cook a avut ceva emoții la cel mai recent interviu Axios


Recent, HBO a publicat un interviu Axios cu Tim Cook. În sfârșit, s-au abordat subiecte care au reușit să depășească bariera întrebărilor generale.

Sâmbătă, HBO a prezentat un interviu în care jurnalistul de la Axios a vorbit cu Tim Cook pe diferite subiecte. La fel ca toate interviurile obișnuite cu Tim Cook, conversația a urmărit linia corectitudinii politice și a plictiselii generale.

S-a vorbit despre problemele de gen din Silicon Valley, adică de ce sunt atât de puține femei în industrie, despre reguli, despre procesul de guvernare și subiecte politice. Desigur, s-a ajuns și la subiectul mereu actual, care se încheie cu „protejarea datelor dumneavoastră e unul dintre scopurile noastre principale”.

Imagini din interviul Axios

Din fericire, jurnalistul de la Axios nu l-a lăsat pe Tim Cook să se închidă în răspunsurile sale obișnuite. Prin urmare l-a lovit cu o întrebare crucială.

L-a întrebat de ce acceptă să primească de la Google miliarde de dolari pentru a rămâne motorul de căutare implicit al dispozitivelor Apple.

Uau. Pe de o parte, întrebarea face trimitere la faptul că datele utilizatorilor sunt încredințate celor de la Google. (Și că e posibil ca aceasta să nu fie cea mai bună alegere.) Pe de altă parte, există zvonul că Google a plătit în jur de 9 miliarde de dolari către Apple. Asta doar pentru a rămâne motorul de căutare implicit pe iOS.

Cu toate astea, trebuie să te gândești de două ori când ai de-a face cu Tim Cook. Se pare că CEO-ul Apple are întotdeauna răspunsurile la el:

Eu cred că motorul de căutare Google e cel mai bun. În plus, uitați-vă la ce am reușit să realizăm cu funcțiile integrate. Avem navigare privată, dar și un sistem inteligent de prevenție al urmăririi online. Încă nu ne aflăm într-o situație perfectă – aș fi prima persoană care ar afirma așa ceva – dar suntem pe drumul cel bun.

Tim Cook a participat recent la un interviu HBO Axios

Dacă toate interviurile cu Tim Cook ar conține mai multe astfel de întrebări, poate chiar ar merita să te uiți la ele.

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iStyle!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.