imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Navighează între filele Safari pe iPhone și iPad


Te-ai pierdut între Filele Safari? Îți vom arăta cum să navighezi între filele deschise. Iată un sfat scurt pentru începători!

Navigarea între mai multe pagini Safari nu este atât de ușoară, mai ales când te obișnuiești cu faptul că nu este necesar să închizi paginile în așteptare, deoarece iOS uită pur și simplu de pagină dacă nu are suficientă memorie disponibilă și o reîncarcă atunci când revii la ea. Atât pe iPhone, cât și pe Mac, poți avea 20-30 de file deschise în același moment.

La fel ca în cazul Mac-urilor, filele deschise sunt afișate sub bara de adrese de pe iPad-uri și, de asemenea, pe iPhone-urile de dimensiuni mai mari și Plus, în modul peisaj. Aici poți vedea toate filele – nu doar cele curente – dar acestea nu vor încăpea pe ecran. Poți naviga cu ușurință prin ele prin deplasarea la stânga și la dreapta a ecranului, iar filele vor fi listate în funcție de dată în partea de sus a ecranului.

Dacă din browser-ul tău lipsesc filele, asigură-te că această funcție este activată. Intră în Settings, iar din meniul Safari activează această opțiune.

 

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.