imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Sunt așteptate noi modele de Apple Watches


A doua versiune beta pentru dezvoltatori al iOS 12 a fost introdusă ieri. Și cum era de așteptat, dezvoltatorii mai mult decât curioși, au scanat deja întregul cod sursă pentru ceva nou. Și au găsit o comoară.

Cine altcineva ar putea fi dacă nu Guilherme Rambot, steaua anului trecut, care a fost înscrisă de 9to5Mac pentru a căuta fragmente mai prețioase de cod. Și-a făcut treaba foarte bine. De îndată ce au apărut următoarele variante beta la nivel de dezvoltator ale iOS 12, a început să lucreze și a reușit în curând.

Fiecare dispozitiv Apple are propriile coduri. Aceste elemente identificatoare au fost folosite pentru a dezvălui produse noi înainte de lansare. Este suficient să apară doar o serie de emisiuni necunoscute pentru ca să se știe că sistemul deține ceva nou. Rambo a obținut acum ID-ul noilor Apple Watches care vor fi lansate în această toamnă.

Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 și Watch4,4. Rezultatele curente se potrivesc codurilor Apple Watch 3. Deci, următoarea serie de ceasuri Apple ar putea deține același număr de dispozitive cu aceeași varietate de versiuni ca și anul trecut.

Să nu uităm că următoarea serie ar putea fi denumită Apple Watch 4 și, conform unor surse foarte fiabile, va avea un afișaj mai mare cu 15% și, de asemenea, o baterie cu capacitate mai mare. Potrivit lui Ming-Chi Kuo, ar putea fi schimbat și designul.

Din moment ce numărul de ceasuri Apple așteptate este același cu cel de anul trecut, mă îndoiesc de faptul că în acest an va fi introdus un ceas rotund. Dar există o rază mică de speranță, deoarece nu toate caracteristicile fiecărui dispozitiv au fost incluse în raportul lui Rambo.

Sursa: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.