imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Sumar: la ce ne putem aștepta să vedem de la Apple anul acesta


Acum că lansarea iPhone 8 din septembrie se apropie repede, toată lumea este evident concentrată pe micuțul nou-venit. Cu toate acestea, să nu uităm că Apple a făcut de asemenea numeroase alte promisiuni pentru acest an. Un sumar:

Acest an a fost destul de productiv pentru Apple până acum. Am primit un iPhone 7 roșu, un iPad entry-level de o calitate grozavă la un preț foarte bun, Mac-urile lansate în octombrie anul trecut au fost actualizate și am avut lansările a două noi iPad-uri Pro incredibile. Cu siguranță nu asta a fost totul.

iPhone 7s și 7s Plus

La ce să ne așteptăm: un design care arată foarte similar cu iPhone 7, făcut să arate mai interesant cu un spate din sticlă; prețuri similare cu cele din prezent și încărcare prin inducție.

Articole utile:
Primele imagini ale iPhone 7s
Un video cu o machetă de iPhone 7s Pus

iPhone 8

La ce să ne așteptăm: un ecran imens OLED aproape fără margini, cu un design cu insulă; spate din sticlă, încărcare prin inducție, recunoaștere facială, cameră duală pe verticală, funcții AR și un preț uriaș.

Articole utile: am scris atât de multe lucruri despre asta încât e mai ușor să vă ducem spre întreg dosarul unde puteți găsi totul într-un singur loc.

Apple Watch Seria 3

La ce să ne așteptăm: deși nu este încă sigur că produsul va fi lansat în acest an, noua generație Apple Watch ar putea fi la orizont. Zvonurile spun că va avea un design nou, chip LTE și chiar și abilitatea monitorizării nivelului de zahăr din sânge.
Articole utile:
LTE și un nou design
Monitorizarea glicemiei

HomePod

La ce să ne așteptăm: nu a mai rămas nimic de ghicit; Apple ne-a arătat totul la WWDC.

Articole utile:
Apple a prezentat un difuzor inteligent pentru casă

Apple TV

La ce să ne așteptăm: Generația a cincea a Apple TV este de asemenea așteptată să fie lansată. Suportul 4K și HDR ar putea să fie funcțiile noi cele mai importante.

Articole utile:
Apple TV este pe cele mai bune mâini
Generația a cincea de Apple TV ar putea apărea în curând

iMac Pro

La ce să ne așteptăm: am văzut deja și acest produs, dar încă ar putea avea niște surprize pentru noi, dat fiind că abia la WWDC a fost introdus conceptul.

Articole utile:
iMac Pro – Dragoste la prima vedere
Noul iMac Pro va costa la fel ca un Ford Focus
Procesorul noului iMac Pro va fi incredibil

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.