imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
MacBook Air 2018

Succesorul MacBook Air-ului este aici și este BRUTAL!


Apple a introdus în sfârșit noua generație de MacBook Air. Și a meritat așteptarea. Toate visurile noastre s-au împlinit: Retina display, Touch ID, USB-C.

Această lansare chiar ne-a entuziasmat. Este o mașină cu adevărat performantă. Urmărește videoul!

MacBook Air cu Retina Display

Iată toate detaliile. Cea mai importantă noutate este bineînțeles introducerea ecranului Retina Display! Are 13.3” și 4 milioane de pixeli. Iar marginea argintie cu care eram obișnuiți a dispărut. Noul dispozitiv are o margine neagră elegantă, cu 50% mai subțire decât înainte.

Cipul T2 este de asemenea extrem de important. Pe lângă rolul său în securizarea dispozitivului, prezența cipului indică faptul că autentificarea Touch ID este acum posibilă. Introducerea scanării amprentei este o veste cu adevărat încântătoare.

MacBook Air 2018

Când vine vorba despre conectori, lupta USB-C-urilor continuă. Noul MacBook Air are două porturi USB-C și un Jack de 3.5 mm și cam atât. Începând cu 2016, am fost nevoiți să ne obișnuim cu numărul mic de porturi de conectare, astfel că acest lucru nu ne surprinde. Și avem totuși două porturi USB-C, spre deosebire de MacBook-ul Retina 12”.

Detalii care fac diferența

Cireașa de pe tort o reprezintă noul mecanism Butterfly al tastaturii, suportul pentru comanda Hey Siri, trackpadul mai mare care permite Force Touch, difuzoarele mai bune și cele 3 microfoane.

Procesorul Intel Core i5 este suficient de rapid, și vine alături de 16 GB de memorie RAM. Bineînțeles, există stocare SSD, și vom putea alege chiar variante cu 1.5 TB. Prețul nu va fi probabil cel mai scăzut din istorie. Bateria este în continuare extrem de performantă. La fel ca în cazul generației anterioare, vom avea autonomie de până la 12 ore.

Trebuie de asemenea să menționăm că dispozitivul în sine este mai mic. Este chiar mai ușor, cântărind ceva mai puțin de un kilogram. Mai precis, noul MacBook Air este cu 17% mai mic. Are o grosime de 15.6 mm, iar carcasa este construită 100% din aluminiu reciclat.  Este cel mai verde Mac de până acum. Frumos, nu?

Singura întrebare care ar putea să ne îngrijoreze este cea privind prețul. Nu știm încă ce prețuri vor exista la nivel local, dar vă vom anunța atunci când vom afla date concrete. Prețul de bază din SUA se pare că este de 1200 USD.

MacBook Air 2018

Și aproape am uitat despre un detaliu: vor fi disponibile mai multe culori. În afară de Space Grey și Silver, vom avea și varianta Gold.

Foarte Tare! Se pare că previziunile noastre s-au adeverit.

 

Vezi toate ofertele iSTYLE.

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.