imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Știri actualizate despre AirPower


Potrivit Bloomberg, Tim Cook și echipa lui au intenționat inițial să lanseze produsul în luna iunie, dar din motive tehnice trebuie să așteptăm un pic mai mult pentru lansarea AirPower de la Apple.

AirPower, încărcătorul wireless propriu al Apple a fost introdus în septembrie, fiind capabil să încarce în același timp iPhone, Apple Watch și AirPods. Sau ar trebui să folosim condiționalul aici, așa că ar putea să le încarce, de vreme ce compania nu a anunțat nimic până acum. În martie, cei mai mulți reselleri de încredere au prezis introducerea AirPods 2, care ar fi fost compatibile cu AirPower.

De asemenea, am sperat că după lansare să ajungă și placa de încărcare. Dar nu s-a întâmplat. Nici AirPods 2, nici Airpower nu au sosit. Această întreagă problemă părea să se estompeze și pentru o vreme chiar am uitat că actuala generație de iPhone poate fi încărcată fără fir. Cu toate acestea, Mark Gurman, referindu-se la sursele interne, a declarat că intenția inițială a fost să fie lansat în iunie, dar va exista o întârziere din motive tehnice.

Dispozitivul a eșuat în perioada de testare, specialiștii au experimentat supraîncălzirea și au anulat lansarea din vară. De asemenea, Gurman a susținut că acesta nu va mai fi un încărcător Qi standard pe care îl puteți cumpăra de pe Aliexpress pentru 5 dolari, ci dispozitivul va rula o versiune „redusă” a iOS, astfel încât comunicarea software va fi continuă între AirPower și dispozitivele încărcate. Acesta va asigura alimentarea cu energie, ca și gestionarea circuitelor electrice.

Suna destul de cool, mai ales că Apple se gândește la un ecosistem complet wireless. Primul pas a fost să scape de cabluri, al doilea ar putea fi renunțarea la conectorii de încărcare ai dispozitivelor. Cu toate acestea, este vorba doar de viitorul îndepărtat și, dacă observăm întreaga imagine, putem vedea că proiectarea și producția unei plăci de încărcare adecvate este o sarcină mai complicată decât ar fi crezut-o în avans inginerii de la Apple.

În cele din urmă, lansarea AirPower întârzie, iar un jurnalist de la Bloomberg a scris că trebuie să așteptăm până în septembrie. Încărcătorul va fi compatibil cu modelele iPhone X, iPhone 8, Apple Watch series 3, AirPods 2, care vor diferi de prima versiune printr-o carcasă compatibilă cu conexiunea. Prin urmare, va trebui să cumpăram carcasa separat. O altă veste bună este că producătorii externi vor avea de asemenea acces la sistemul multi-dispozitiv Apple, astfel încât experiența AirPower nu va fi exclusivă.

Sursa: Bloomberg

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.