imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Șterge aplicațiile inutile


Poți ocupa cu ușurință spațiul de stocare al iPhone-ului, iar unul dintre principalele motive este faptul că există milioane de aplicații în App Store și nu știi pe care să o alegi. În acest articol îți vom arăta cum să sortezi aplicațiile pe baza ultimei utilizări a acestora.

Dacă ești pe punctul de a cumpăra un nou iPhone, una dintre cele mai importante întrebări pe care trebuie să ți le pui este legată de alegerea capacitătii de stocare potrivite pentru nevoile tale. Deoarece stocarea dispozitivelor Apple nu poate fi extinsă (cu excepția porturilor externe de date prin portul Lightning), nu recomandăm nimănui să aleagă cea mai mică opțiune disponibilă.

Din fericire, stocarea iPhone-urilor de 32GB este totuși suficientă dacă nu ești chiar un guru al fotografiei sau al producției video. Dacă descarci doar aplicații, ar trebui să fie suficient. Și avem încă o veste bună pentru tine. iOS 11 îți oferă o opțiune pentru îndepărtarea temporară a aplicațiilor neutilizate, astfel încât datele aplicației să fie în continuare disponibile.

Dar cum ai putea ști care dintre aplicații este într-adevăr neutilizată? Pentru a afla acest lucru, trebuie să accesezi Configurări și apoi să intri în meniul General. Alege opțiunea de Stocare iPhone și dă scroll în jos în listă. În acest meniu, iOS arată cât de multe date sunt stocate de diferite aplicații, la nivel local pe telefon, și care dintre ele a fost recent utilizată. Aici poți alege aplicațiile pe care nu le vei folosi în viitor și le poți elimina manual.

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.