imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Șterge aplicațiile din iMessage


Te-ai săturat de aplicațiile care apar în bara de jos de la iMessage? Nicio problemă, haide să-ți arătăm cum să le ștergi!

În ultimii ani, iMessage s-a schimbat semnificativ în ceea ce privește designul și caracteristicile. Cele mai mari inovații au fost “App Store pentru iMessage” și aplicațiile sale care permit utilizarea aplicațiilor dezvoltatorilor externi în iMessage. Aceste aplicații sunt variate, cele mai populare printre preferințele personale fiind stickerele, însă și aplicațiile YouTube, Google, Spotify au funcții utile.

Pe lângă achiziționarea de aplicații pentru iMessage din App Store, extensia iMessage a aplicațiilor achiziționate în App Store (iOS) va apărea automat pe iMessage. Ștergerea lor este mai ușoară decât crezi. Deși nu există o astfel de funcție în Configurări sau în aplicații, poți dezactiva aceste pictograme inutile în iMessage. Iată etapele:

  1. Deschide iMessage
  2. Uită-te în bara cu aplicații de la baza ecranului
  3. Apasă pe pictograma cu “cele 3 puncte”
  4. Îndepărtează-le pe cele de care nu ai nevoie

Cu această soluție, vei găsi mai ușor cele mai frecvente opțiuni și stickere utilizate și vei putea identifica ce este inutil. În cazul în care ștergi mai multe pictograme, dimensiunea celorlalte se va mări.

 

 

 

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.