imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Stackable este aplicația săptămânii în App Store


Stackables este aplicația săptămânii din App Store. Asta înseamnă că poți descărca gratuit popularul editor foto atât pe iPhone-ul cât și pe iPad-ul tău. Tocmai ai economisit 6 euro.

Stackables are o interfață foarte bine gândită. Vine cu o serie de efecte, filtre, texturi, și altele pentru a-ți permite să transformi pozele tale în adevărate opere de artă.

Editorii App Store notează:

Transformă instantaneele tale în uimitoare opere de artă cu acest editor de imagine accesibil. Folosiți oricâte layere cu filtre, texturi și alte transformări pentru ca apoi să ajustezi parametrii modificărilor tale sau să te reântorci la poza inițială cu doar o apăsare de deget. O interfață curată care îți ușurează salvarea transformărilor complicate pentru a le aplica și altor poze. Apoi poți partaja creațiile realizate prin intermediul rețelelor de social media sau cum îți dorești.

236997_larger

Nu am folosit această aplicație până acum, am instalat-o și am testat-o doar acum pentru a scrie acest articol, dar ratingul din App Store de 4,5 stele din maxim 5, care se bazează pe 238 de ratinguri mă face să cred că este o aplicație care cel puțin merită încercată.

Din specificațiile menționate de dezvoltator pe pagina aplicației am mai menționa că:

Suportă rezoluții de până la 16 MP (4000 x 4000) pe iPod Touch 6G, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad mini 2G, iPad mini 3G, iPad mini 4G, iPad 3G, iPad 4G, iPad Air, iPad Air 2.

Oferă integrare cu Facebook, Twitter, Instagram, sau partajare prin email.

Suportă următoarele formate de imagini: JPEG, lossless PNG, și losslessTIFF.

Mai merită precizat că multe dintre texturile sau filtrele din aplicație sunt realizate de către renumitul fotograf Dirk Wuestenhagen, căruia dezvoltatorul îi și mulțumește în pagina iTunes a aplicației

Mulțumiri speciale lui Dirk pentru munca și cuntribuția sa extraordinară. Puteți vedea creațiile sale la adresa wuestenhagen-imagery.photoshelter.com.

Aplicația are variante separate pentru iPhone și iPad.

sursa: iTunes Store

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.