imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Solistul Linkin Park a fost prezent la Carpool Karaoke înainte de moartea sa


Carpool Karaoke, seria de emisiuni cu vedete filmate în mașină, pe care Apple a cumpărat-o recent, a înregistrat probabil cel mai trist episod din istoria sa de până acum. Episodul cu Linkin Park a fost înregistrat cu câteva zile înainte de moartea solistului trupei.

Un episod recent înregistrat al noului serial Carpool Karaoke al Apple ar putea lăsa sentimentul de documentar mai degrabă decât obișnuita distracție din mașină, datorita unui motiv foarte nefericit. Chester Bennington, solistul legendarei trupe nu-metal, Linkin Park s-a sinucis joia trecută. Asta la câteva zile după ce a înregistrat un episod pentru Carpool Karaoke.

Aceasta face ca episodul să fie una dintre ultimele înregistrări realizate de interpret. Apple nu a răspuns încă la întrebările despre ceea ce intenționează să facă cu episodul. În mod evident, ei se află într-o poziție foarte delicată. Unii fanii doresc ca Apple să publice episodul în ciuda morții lui Bennington; deși dacă fac asta, cu siguranță vor exista oameni care se vor plânge și vor spune că Apple încearcă doar să facă bani dintr-un astfel de eveniment tragic.

Nu există nici o îndoială că producțiile legate de oameni celebri devin mai valoroase după moartea acestora. Cel mai recent album al trupei intitulat “One More Light” – care nu a fost foarte apreciat de fani până acum – a reușit să ajungă pe locul 17 în topul celor de la Billboard, iar primul lor album, de altfel și cel mai bine cunoscut, intitulat Hybrid Theory se află acum pe locul 27. Putem fi siguri că oamenii vor fi foarte interesați și de acest episod Carpool Karaoke. În același timp, Apple trebuie să fie foarte atentă la modul în care gestionează această situație sensibilă.

Probabil vor contacta familia solistului, într-un moment mai potrivit, și vor decide ce vor face cu acest episod.

sursa: Macrumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.