imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone

Site-ul Apple are un design și o structură nouă


Recent, site-ul Apple.com a fost modificat, cea mai importanta schimbare constand in disparitia tab-ului „Store”, respectiv a subdomeniului store.apple.com.

Acest lucru reprezintă un redesign masiv al unuia dintre cele mai mari magazine online și este, de fapt, o unificare a prezentării produselor cu magazinul online. Astfel, nu va mai fi necesară trecerea din pagina de prezentare de produs în pagina magazinului online, butonul de comandă fiind prezent acum pe fiecare pagină. La un moment dat, fiecare dintre noi ne-am documentat cu privire la specificațiile unui anumit model pentru ca apoi să ne îndreptăm spre pagina de comandă pentru a ne configura Mac-ul așa cum aveam nevoie. Acum, acest lucru se poate face fără a mai fi nevoie să accesăm domeniul store.apple.com.

Modicări majore au suferit, de asemenea, atât coșul de cumpărături, cât și paginile de accesorii – mai întâi sunt prezentate individual câteva accesorii atent selecționate, pentru ca mai jos să fie listate categoriile de accesorii pentru o navigare mai facila.

sursa: techcrunch

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.